Επιστροφή σε Επικοινωνια

Λιγα λογια

messatida_new-300x75

Το Ράδιο Μεσσάτιδα ξεκίνησε την λειτουργία του το 1998 με ιδρυτή τον Χαράλαμπο Νικολετόπουλο του Δημητρίου, δεν έχει καμία σχέση με τον τότε Ραδιοφωνικό Σταθμό ”Ράδιο Οβρυά”τον οποίο είχε ιδρύσει ο τότε πρόεδρος κ.Δημήτριος Καυκάς με το σημερινό ιδιοκτήτη του Ράδιο Μεσσάτιδα Χαράλαμπο Νικολετόπουλο. Η απόφαση να ιδρυθεί το Ράδιο Μεσσάτιδα ήταν η αγάπη του ιδρυτή του για το δημοτικό τραγούδι. Είναι καθαρά ιδιωτικός σταθμός και ανήκει σήμερα στην εταιρία ”Νικολετόπουλος Ο.Ε”. Σήμερα το Ράδιο Μεσσάτιδα ακούγεται σε όλο τον κόσμο μέσα από το διαδίκτυο. Δεν έχει πάρει πότε καμία απολύτως επιχορήγηση ούτε κρατικές διαφημίσεις και βασίζεται στους φίλους του δημοτικού τραγουδιού καθώς και στους χορηγούς αλλά και στους επαγγελματίες που διαφημίζονται στο εν λόγο ραδιόφωνο.

Στόχος μας είναι η δημιουργία διαδικτυακής τηλεόρασης με το όνομα ”Μεσσάτιδα TV” ώστε να προβάλλονται μόνο τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, καθώς και εκδηλώσεις.

Με την βοήθειά σας, την θέληση την δική μας και την στήριξη σας, πιστεύουμε ότι σύντομα και εντός του 2014 θα υλοποιηθεί ο στόχος αυτός.

Είναι χρέος μας να σας ευχαριστήσουμε όλους και όλες που μας στηρίζεται καθώς όλους τους χορηγούς που είναι σε αυτό το Ραδιόφωνο και όλες τις επιχειρήσεις που διαφημίζονται εδώ, γιαυτό σας ζητάμε να τους προτιμάτε.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Ράδιο Μεσσάτιδα 98 FM

Comments